Goeie zin

Het nieuwe seizoen is goed begonnen. Niet alleen omdat zowel Sandra als Lianne meer dan gemiddeld veel lekkers voor bij de koffie meenamen, maar vooral omdat er veel leden fris en uitgerust terugkeerden na het zomerreces.

Net voor de zomer kwam de dvd van Rijsbergen binnen. Die hebben we als opening van het seizoen met z`n allen bekeken. Ook de cd nadert zijn voltooiing. Volgende week is er ledenvergadering, waarin we daarover de nodige knopen gaan doorhakken.

Natuurlijk hebben we ook nog gezongen. Brahms wel te verstaan, als bruikbare inzinger. Zoals altijd wegen de eerste loodjes in het seizoen het zwaarst, maar konden we met opgeheven hoofd de repetitieruimte verlaten.

Ik heb er in ieder geval goeie zin in.

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Een reactie op Goeie zin

  1. marije says:

    he hallo,

    wordt er van de dvd ook een kopie gemaakt? Ik ben namelijk stik nieuwsgierig. Ik vind het wel jammer dat ik even verhinderd ben om te komen zingen, mis het nu al…. maar ja komt wel weer. Succes met de start van het seizoen.:-)

    groet Marije