Memories of Tanzania

De viering afgelopen zondag in de Vituskerk was voor ten minste één bezoeker bijzonder. Hij woonde in de jaren tachtig in Tanzania en bezocht kerkdiensten van de plaatselijke bevolking. Er werd veel gezongen in de voertaal Swahili. Toen wij zondag Baba Yetu (onze vader) in het Swahili uitvoerden, was dat voor deze bezoeker een verrassend moment om weer even terug te kunnen denken aan alle mooie jaren in Tanzania.

Afgelopen dinsdag (mét koek, wilde Martijn W graag meedelen) stond het korenfestival in Poeldijk centraal. Zondag treden wij daar om 16.45 uur op, in een deelnemersveld van ca. 15 koren. Dinsdag ging er dus een tandje of drie bij, zowel bij het koor als bij het gelegenheidscombo. Goed willen presteren temidden van collegakoren blijkt echt een enorme drijfveer. Benieuwd hoe het zondag gaat. Ik denk wel dat we een mooie uitvoering kunnen neerzetten. We zijn in ieder geval helemaal compleet! We zingen:
– de tijd verdwijnt
– waar zijn je dromen gebleven
– maak het stil

Wie wil komen aanmoedigen: het festival wordt gehouden van 13.00 uur tot 18.00 uur in De Leuningjes, Julianastraat 49 te Poeldijk.

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Een reactie op Memories of Tanzania