Ledenvergadering

Gisteren hadden we een ledenvergadering. Het begon al goed omdat Bert voor ons koffie en thee had gezet en Monique chocolaatjes had meegenomen. De innerlijke mens was goed verzorgd. In de vergadering hadden we naast de standaard dingen zoals het rooster en de financiën ook het onderwerp hoe we nu nieuwe leden kunnen werven. Een steeds terugkerend onderwerp waar we toch nooit helemaal uitkomen. Flyers, zingen in andere kerken, Facebook, de bijlmerbajes…  De enige manier die tot nu toe echt werkt is het “warme” netwerk. Iemand die iemand kent die misschien wel eens mee wil zingen. Is dat nu de enige manier? Nee toch? Er moeten toch nieuwe manieren zijn?

Maar voor nu, weet je nog iemand die mee wil zingen, stuur hem langs of neem hem mee naar Vamos!

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.