week 45

De repetitie begon met koeken, chips, nootjes, popcorn en chips. Iedereen verkeerde nog een beetje in een roes, na de onverwachte prestatie op het korenfestival in Poeldijk. We luisterden nog even de opnames terug en klopten onze enige man Roderic een paar keer flink op de rug. Opeens snappen doorgewinterde sporthaters waarom ik op zaterdag voetbal: winnen is namelijk zo lekker…

Maar toch moest na een half uurtje de knop om. Regisseur Sjaak nam de acteurs van Kerstkraker flink onder handen. Intussen repeteerde de rest aan de liedjes en lieten Martijn en Roderic hun arrangementen voor Kerstkraker voor het eerst aan het koor horen. Het kwam ze op applaus te staan. Ook kwam vanavond de tekstbijdrage van onze voormalige pastor Jan Duin af, waarmee de teksten van Kerstkraker nu helemaal volledig zijn.

Deze maand is het nog een kwestie van stampen en produceren. Nog een dag of veertig en dan moet het stuk op de planken. Ik proef gezonde wedstrijdspanning. Maar da`s niet erg: sinds afgelopen zondag weten we waar dat toe kan leiden!!

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.