Vamos zoekt zangers en zangeressen

Vamos is op zoek naar zangers en zangeressen.

Wie zijn wij?

VAMOS! is een oecumenisch georiënteerd middenkoor met haar oorsprong in de katholieke kerk in Huizen. Op dit moment hebben we zo’n 15 enthousiaste leden: een gezellige groep die het als een uitdaging ziet om anderen te inspireren en waarde hecht aan het sociale aspect. Vamos is Spaans voor ‘Laten we op weg gaan’. In deze naam komt tot uitdrukking wat het koor voor ogen heeft: een koor dat in beweging is, open staat voor ontwikkeling en graag samen naar een doel toewerkt.

Repetities en optredens

We repeteren elke dinsdagavond van 20 uur tot 22 uur in de Thomaskerk in Huizen en gebruiken het halfuur vóór de repetitie en het kwartier pauze graag voor het sociale aspect. We zingen een aantal keer per jaar tijdens vieringen in de Thomaskerk en Oosterlichtkerk in Huizen, maar zoeken ook graag andere kerken en bijzondere uitvoeringen op (musicaluitvoering, muzikale avond, korenfestival, verzorgingstehuis, e.d.).

Ons repertoire bestaat uit katholiek jongerenrepertoire aangevuld met meer klassieke werken zoals Rutter, popliederen en eigen geschreven liederen.

Wil je een keer mee zingen kom dan langs in de Thomaskerk op dinsdagavond. Je kan ook contact opnemen met bestuur@vamosweb.nl voor meer informatie.

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.