MEEZINGEN Projectkoor Vamos

Tijdens de Vormselviering dit jaar in de Vituskerk Blaricum (15 juni 2024) zingen wij, het koor Vamos. Dit is een koor dat met name uit jongeren bestaat. Voor deze viering geven zij de mogelijkheid op projectbasis mee te zingen. Ken jij iemand die dat graag zou willen doen, of zing je zelf graag mee, geef de naam dan maar door. Het koor oefent speciaal voor de Vormselviering op dinsdag 28 mei, 4 en 11 juni van 20.00-21.00 uur. Leuk voor een familielid of vriend(in) die de Vormselviering extra mooi wil maken.


Helaas zijn deze data al geweest. Maar je bent altijd welkom om bij ons een keertje mee te kijken. We zingen iedere dinsdagavond in de Thomaskerk om 20:00 (uitgezonderd vakanties).

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.