Speciaal

We zijn het nieuwe seizoen speciaal gestart. Frank mocht een mooie kaars ontvangen voor zijn harde werk vorige seizoen. Ondanks Corona en andere moeilijkheden heeft hij ons bij elkaar gehouden en vieringen verzorgt. Speciale beloning!

Daarnaast hadden we ook nog het genoegen om met een speciale dirigent te mogen starten. Rolinde valt even in voor Frank en daar zijn we erg blij mee. We zijn gestart met een nieuw nummer “Believer” en dat is een leuke uitdaging. Daarnaast ook nog oefeningen gedaan om weer aan elkaar’s geluid te wennen. Speciale dirigent!

Het was ook speciaal omdat we eindelijk weer met (zowat) het hele koor konden zingen. Wel op afstand, maar wel weer in 1 ruimte. Speciaal koor!

Volgende week gaat Rolinde ons weer begeleiden, ik heb er zin in!

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Een reactie op Speciaal