Vamos zoekt pianist(e)

Vamos is een koor uit Huizen en is per direct op zoek naar een nieuwe pianist(e).

Op dit moment hebben we zo’n 15 enthousiaste leden, waarvan de leeftijd varieert tussen de 18 en 50 jaar. Een gezellige groep die het als een uitdaging ziet om anderen te inspireren! Onze thuisbasis is de Thomaskerk in Huizen waar we elke dinsdagavond repeteren. We zingen ook graag in de Oosterlichtkerk en de Goede Herderkerk in Huizen.

Wat we zoeken? Een enthousiaste pianist(e) die enkele jaren piano speelt en die ons kan begeleiden tijdens de repetities en de uitvoeringen. We zoeken een vaste pianist, maar vind je het leuk om op projectbasis mee te spelen (b.v. alleen een kerstviering) dan ben je ook van harte welkom.

Neem contact met ons op via bestuur@vamosweb.nl

Tot snel!

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.