Cake en slagroom

Als een waanzinnig chinees vuurwerk aan een kristalheldere sterrenhemel sloten we de afgelopen dagen het seizoen 2006-2007 af. Martijn en Roderic organiseerden voor ons een superweekend in het Brabantse land. De aanhang bleef thuis en de goede zin ging mee. Lees verder het verslag van Harm: http://www.vamosweb.nl/default.aspx?t=bb

Het is leuk om te merken dat sommige activiteiten juist energie opleveren in plaats van kosten. De opnamedag van zaterdag was zo´n geval. Hoewel we hadden afgesproken dat de lol voorop staat, blijkt toch dat iedereen ontzettend fanatiek wordt van microfoons, koptelefoons, monitors, knopjes en opnames terugluisteren. Een prachtig bindmiddel!

En dat maak het extra jammer dat we afscheid nemen van vijf koorleden. Ik zal ze in ieder geval ontzettend missen, niet alleen vanwege hun muzikale inbreng, maar vooral ook om de sfeer die ze inbrengen, ieder op zijn eigen, soms onnavolgbare manier. Arjan, Roderic, Marcel, Annemarije en Lucette: ik vond het ontzettend leuk dat jullie Vamossers waren!

´Wat blijft er dan over?´, hoor ik sceptische loglezers vragen. Volgend seizoen starten we met een stevige basis. De verhouding in de stemgroepen is en blijft in balans. En de eerste gerichte aankopen zijn inmiddels gedaan. Er is natuurlijk nog ruimte zat in de koor- en combobak voor slagroom op de cake, maar de cake zelf smaakt ook fantastisch!

Iedereen een goede zomer gewenst. Misschien doen we tussentijds nog een facultatieve cdpresentatie. Via de mail blijf je op de hoogte.

Eric

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Een reactie op Cake en slagroom

  1. ellis says:

    Zo te lezen is het weekend erg leuk geweest! Geniet nog even na en allemaal een fijne zomervakantie toegewenst!
    (#)
    Groet

    Ellis