Geen Sinterklaas

Het was hard werken afgelopen repetitie. En ondanks dat… geen cadeautjes! Ik weet wel dat die later komen als we gaan optreden, maar ja zo rond Sinterklaas heb je af en toe verwachtingen. We zijn vooral druk bezig geweest met de twee nieuwe nummers. Mesiah Bright Morning Star, een nummer met een van nature hoog energieniveau, waarbij het de kunst is om de energie te beteugelen. Daar tegenover staat “True Colors” een nummer met van nature een laag energieniveau waar je heel veel energie in moet stoppen om het strak en mooi te laten klinken. Tot voor kort dacht ik dat dit nummer van Cindy Lauper was, maar het is van Phil Collins. Die kan het zeker zingen!

http://www.youtube.com/watch?v=4gz41nRksME

Wie kan er sopraan saxofoon spelen?

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

One Response to Geen Sinterklaas

  1. monique says:

    Wat een gave versie! Was helemaal gebiologeerd.