Spannend!!!!

Het wordt spannend! We gaan hard richting de uitvoering. Afgelopen woensdag toch wel het gevoel dat we de I hebben neergezet, komende zaterdag moet er tijdens de laatste doorloop nog alleen de puntjes op.

**–** De hand van Harm **–**

Dit keer geen hand gegeven, omdat ik het te moeilijk vond. Iedereen werkt zo hard om er iets moois van te maken, schitterend om te zien. Er worden steeds weer helpende handen uitgestoken en groepjes verder geholpen. Van plantjes tot spiegels, van mascare tot het halen van beschuit en muisjes.
Nog even die laatste stukken tekst helemaal uit het hoofd, de 5 kaartjes verkopen en dan aan de slag!

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Een reactie op Spannend!!!!

  1. Carla says:

    Nou maar hopen dat ik op tijd kom, momenteel nog gestrand in Hilversum bij een vriend van me…
    Lang leve de ns!