Herderstocht

Onder leiding van Christianne zongen we afgelopen repetitie het grootste deel van ons kerstrepertoire door. We volgden alvast de volgorde van de liturgie zodat we bij de kerkdienst niet voor verrassingen komen te staan. Goed om dit systeem vast te houden, want we zingen veel nummers. Bij sommige nummers werd wat meer bij de details stilgestaan, aan andere nummers ging Christianne snel voorbij omdat die er al goed in zaten. Komende zaterdag zijn we, net als vorig jaar, onderdeel van de herdertocht. We zullen, volledig in het wit, als voorbereiding op kerst al flink wat kerstnummers zingen. Ondanks dat we buiten zullen staan, heeft iedereen er zin in. Flink wat witte lakens, wat heaters, een vuurkorf en een bouwlamp. Weer eens wat anders dan een kerkdienst.

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

2 reacties op Herderstocht

  1. Christianne says:

    Klopt het dat de achtergrondfoto van de site veranderd is? Ik zie nl dat Carlos erbij gekomen is, voorheen was hij er nog niet, toch?

  2. Harm Kok says:

    Christianne. De piano stond er vanaf het begin af aan al bij. We wachten nog op het logo.