Leenleden

Afgelopen repetitie hadden we 5 leenleden. Tieners die te oud zijn voor het kinderkoor, maar die voor de Pasen graag eens met ons meezingen. Erg leuk omdat we nu plotseling met een volle bak stonden. We zongen een Halleluja en Witter dan sneeuw voor de Paasochtendviering en daarna Fix You voor de witte donderdag. In dat laatste nummer kwam wat spirit in. Ik weet niet of het kwam door de aanmoedigingen van Frank of door de plotselinge aanwezigheid en gezelligheid van Anne.

Dankzij de aanwezigheid van Anne kwamen we er wel achter waar K3 hun inspiratie vandaan heeft van het nummer “Viva Viool”. Ga maar eens zoeken op Youtube. Het lijkt precies op liedboeknummer 998 wat we gaan zingen op witte donderdag.

Zowel Witte Donderdag als de Paasochtendvieringen beloven leuke en afwisselende vieringen te worden.

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.