20 jaar

20 jaar geleden overleed Kurt Cobain, sneuvelde Nederland in de kwartfinales van het WK voetballen, werd Nelson Mandela de eerste zwarte president van Zuid Afrika en werd Christianne lid van het Jongerenkoor Huizen, de voorloper van Vamos. 20 jaar geleden stond het internet nog in de kinderschoenen en een digitaal fototoestel had niemand van ons nog vastgehouden. Voor Christianne was het toen een roerige tijd, maar ondanks dat is ze bij het JKH en Vamos gebleven. Gisteren hebben we een ode gebracht aan deze stille kracht bij Vamos. Nooit echt op de voorgrond, maar altijd hard werkend en ook muzikaal staat zij zeker haar vrouwtje.

2014-06-03 20.26.05 2014-06-03 20.26.15 2014-06-03 20.26.48 2014-06-03 20.35.15

Aankomende Pinksterzondag gaan we ons laatste dienst voor dit seizoen doen. De Dominee is voor ons nog niet bekend, maar het gaat zeker een feestje worden.

Ik zat mij wel te bedenken wat de komende 20 jaar ons gaan brengen. Staan we dan allemaal met een google glass versie 10 op ons hoofd waar de muziek op wordt geprojecteerd? Speelt Anne (als oudgediende 🙂 dan op een nieuwerwetse variant van Carlos? Maakt Frank zijn derde comeback bij Vamos omdat zijn kleinzoon het zo leuk doet op de drums (en hij zich verveelt omdat hij met pensioen is)? Wat denk jij dat de toekomst ons gaat brengen?

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.