De laatste

Dat was de laatste van het seizoen 2013-2014; de laatste ledenvergadering, de laatste keer een ijsje eten, maar ook de laatste keer voor Sandra en Monique. Soms verwacht je een “gewone” vergadering, maar gebeuren er dan plotseling dingen die je niet had verwacht. Voor mij was dat wel het vertrek van Monique en Sandra. Twee leden die midden in het koor stonden. Natuurlijk als sopraan en als het zo uitkwam als alt. Monique vooral actief aan de creatieve kant van de muziek- en liturgie-commissie. Sandra druk met het bestuur als voorzitter. Voor Monique misschien nieuwe start bij een ander koor. Bij Sandra eindelijk de start bij de functie waar ze al zo lang op aast. Voor ons als koor wel een verlies.

Als ik zo aan het eind van dit seizoen terugkijk hebben we heel wat meegemaakt. De (succesvolle) zoektocht naar een nieuwe dirigent. Het geslaagde experiment van Keerwater. We zijn meer gaan zingen in de Oosterlicht en Goede Herder en we hebben daar ook al het begin van een aansluiting gemaakt. En natuurlijk de nieuwe leden die zich bij ons hebben aangesloten. Frank heeft ons al kort uitgelegd wat hij volgend jaar met ons van plan is en ik werd daar wel enthousiast van.

26 augustus starten we het nieuwe seizoen, het weekend daarop gelijk op koorweekend. Ik heb er zin in!

2014-06-17 21.43.17 2014-06-17 21.41.24

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.