Hersenstorm

De laatste echte repetitie van dit seizoen startte we met een brainstorm. Bij eerdere ledenvergaderingen was naar voren gekomen dat we wel weer eens een wat groter project wilde doen. Geen grote musical, maar eerder wat kleiners. Maar hoe ziet dat er dan uit?
Frank stelde ons vragen die we met ons tweeën moesten bespreken. Het gezamenlijke antwoord kwam op een groot wit tafellaken terecht.
Ik vond het leuk om weer eens creatiever bezig te zijn en vooral om te zien wat er leefde in de hoofden van de medekoorleden. Ook leuk om te zien hoe goed sommige van ons kunnen associëren. Volgende week nog een ijsje eten en dan de zomervakantie in. Altijd raar om zo’n eerste lege dinsdagavond die daarna volgt, maar voordat je het weet is het koorweekend er al weer. En de hersenstorm die natuurlijk de hele zomer doorgaat is; “waar gaan we dit jaar eigenlijk naar toe?!”.

Fijne vakantie allemaal!

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.