We zijn weer begonnen!

Vamos is weer begonnen met repeteren en wel voor een heel bijzondere gebeurtenis. Linda gaat eind september trouwen en wij mogen daarbij voor de muzikale invulling zorgen. We begonnen gelijk moet oefeningen om het koorgevoel te versterken. Al lijken de oefening in opzet heel makkelijk, bijvoorbeeld een klap doorgeven in een kring, heb je het hele koor nodig om een goed resultaat te krijgen.

De koorweekend commissie heeft gebroken met een trend. Voor het eerst sinds jaren weten we van te voren waar we naar toe gaan. Ik ga het hier niet verklappen, dat doe ik wel als het weekend is geweest, maar het wordt zeker leuk. Voor de oudgediende zeg ik maar één ding “1995”.

Voor wie zin heeft om mee te zingen, aankomende dinsdag is de Thomaskerk vanaf 19:45 open, je bent van harte welkom!

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.