Nieuw geluid!

We hadden veel nieuwe geluiden afgelopen repetitie. We hebben er een nieuwe sopraan bij! Erg leuk als er zomaar iemand spontaan langskomt en dan zo enthousiast is. Dat was letterlijk het eerste nieuwe geluid. Daarnaast nog een Vamosbaby die er aan gaat komen. Beschuit met slagroom met roze en blauwe muisjes. Van wie… dan moet je maar weer eens langskomen zodat je het van haar of hem zelf kan horen. Voordat uit deze baby geluid gaat komen, dat duurt nog even.

Daarnaast heeft Frank de eerste schets van ons nieuwe theater stuk geschetst. We willen als Vamos een groter project gaan doen en we hebben nu de eerste ideeën over hoe we dat gaan invullen. Ik ga nog niet te veel verklappen, er kan nog van alles gaan schuiven, maar ik heb een goed gevoel dat er weer mooie verhalen en liedjes uit gaan komen. Nog meer nieuwe geluiden. Met zoveel nieuwe geluiden krijg ik een lente gevoel aan het begin van de herfst.

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.