Kerstliedjes!

Deze repetitie en komende repetitie’s gaan we volledige voor de kerstvieringen die we in december gaan doen. We zingen heel wat kerstliedjes op zo’n avond. Dat lijkt zo makkelijk, maar omdat je die liedjes al zo lang zingt is het soms juist erg moeilijk. Attent blijven op de details, uitspraak, intonatie en dynamiek is niet altijd even makkelijk. Maar ook de nieuwe nummers waaronder “Christmass lullaby” van John Rutter zijn een uitdaging. Maar wees niet bang, met nog een paar repetitie’s te gaan, gaat het perfect klinken.

Wil je ons horen zingen? Dat kan! Op 18 December zingen we in een verzorgingshuis in Maarsen, dus dat is niet echt in de buurt, maar op 25 december zingen we ook de ochtendviering in de Thomaskerk. Om 9:30 starten we de viering. Tot dan!

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.