Intiem zonder dirigent

Afgelopen repetitie kon Frank helaas niet aanschuiven. We hebben er daarom voor gekozen om gezellig in een kring te gaan staan. Op die manier kan je iedereen goed horen en konden we ook makkelijker andere stemmen aanwijzingen geven. We zijn druk bezig met twee evenementen. Een groot theater project die in het najaar moet plaatsvinden en dichterbij een Paasviering die we samen met het kinderkoor gaan doen. Voor het theaterproject hebben we nu ongeveer uitgezocht welke scenes er komen en een aantal van die scenes is al uitgeschreven. Spannend en creatief werk!

Voor de Paasviering hebben we al wat liedjes uitgezocht. De volgende repetities gaan we daar verder aan werken.

Heb je zin om mee te zingen met de Pasen of het project? Dit is het moment om in te springen!

Dit bericht is geplaatst in blog. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.