week 38

De derde repetitie begon goed met beschuit, muisjes en bewonderend kijken naar Jasmijn, de prachtige dochter van Rosemarijn en Tijmen. Bijna iedereen is weer van het zomerreces teruggekomen. Tussen het uitwisselen van vakantieverhalen, de onbedoelde maar bijna noodlottige body check van Maria tegen Caroline en het verwerken van de beschuitkruimels door, kwamen we zowaar nog aan zingen toe ook! Na wat sleutelen kwam de koorklank mooi terug in Nooit een dag en Wij wensen elkaar vrede. Het moduleren in Lean on Me is huiswerk voor de volgende keer…
Gelukkig hebben we wel weer een nieuw doel: we gaan op 6 november zowel een viering als het korenfestival in Poeldijk doen. Maar om die te winnen – zoals enthousiast werd geopperd – moet er nog wel wat werk verzet worden.
Verder zijn al veel mensen begonnen met nadenken over de kerstkraker: hoe organiseer je wat, zijn er kennissen die spullen hebben of kunnen helpen en de eerste ideeen over te componeren liedjes. Dat doet mij in ieder geval erg goed.

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.