week 44

M`n harde schijf is vorige week in Roemenie weer even flink gedefragmenteerd. En dat was nodig ook: in de komende weken stapelen de activiteiten zich immers op. Om te beginnen aanstaande zondag: een `gewone` viering in de Vituskerk en aansluitend het korenfestival in Poeldijk. Tijdens de repetitie deze week was gastpianiste Hilde te gast. De drie liedjes voor Poeldijk hebben we nu redelijk gezet. Wie heeft er trouwens nog een cd van Acda en de Munnik voor Arjan? Het combo staat goed. Qua zang moeten de puntjes nog wel op de `i` (dit in schril contrast tot andere deelnemende koren aan Poeldijk, die al weken lang fijnslijpen…), maar daar hebben we zondag nog voor: we zingen twee van de drie stukken ook tijdens de viering en na afloop repeteren we nog een uurtje. Er kwamen gisteren leuke theatrale ideeen naar boven, die de uitvoering ook qua schouwspel wat spannender maken.
Naast het harde werken (2,5 uur voluit zingen) buzzde de ruimte in de pauze en na afloop van activiteit: de filmploeg, het hoorspelduo, het communicatieteam, de decorbouwers en de componisten wisselden allemaal van gedachten en beraamden plannen. Een fijn bericht is dat het parochiebestuur de Thomaskerk geheel beschikbaar stelt!
Geheel los van het eindresultaat van Kerstkraker kan ik nu al zeggen dat Kerstkraker zorgt voor binding en samenhang binnen Vamos. En regelmatig word ik verrast door onverwachte creatieve uitingen. Leuk hoor!!

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.