3 2 1 …. KERSTKRAKER !

Een uur lang ontlading… Als een bont gekleurd siervuurwerk schoot Vamos zijn zelfgeschreven Kerstkraker de donkere ijzelnacht in, voor iedereen die het maar wilde meemaken.
Op zaterdagavond 17 december 2005 kwamen alle lijntjes bij elkaar. Al vroeg zochten mensen een plekje op een van de stoelen of tussen het decor in de zaal. De zaal puilde werkelijk uit!
Was al die aandacht net het beetje extra dat de Vamossers nodig hadden? Ik weet het niet. Ik weet wel dat iedereen zich voor meer dan 100 procent heeft gegeven, in spel, in zang, in choreografie, in beeld en in geluid.
Een korte verzameling van reacties achteraf leert dat de bezoekers waren verrast en verwonderd, maar bovenal geraakt en geïnspireerd. Er was hartelijk gelachen en diep nagedacht. Er werd energie overgedragen van Vamos op publiek en omgekeerd. Een gedenkwaardige avond.
Ik ben trots op mijn cluppie. Meer dan twintig lieve mensen, die zich in de afgelopen weken tot het uiterste hebben ingespannen. Bij deze is mijn theorie bevestigd dat alle energie die er je er in steekt, aan het einde van de rit minstens zoveel nieuwe energie oplevert.

En da`s wel handig, want aanstaande zaterdag zingen we de nachtmis in de Thomas…

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Een reactie op 3 2 1 …. KERSTKRAKER !