Terug- en vooruitkijken

De meeste Vamossers vinden vergaderen niet de leukste bezigheid. Liever zingen we. Maar soms is het goed om eens wat ruimer de tijd te nemen om alles eens goed met elkaar uit te wisselen, meningen te polsen en te plannen.

Gisterenavond ging dat misschien niet helemaal tijdefficient (hoewel, we waren precies om 22.00 uur klaar), maar wel grondig en met ruimte voor ieders` inbreng. Onder soepele leiding van Christianne worstelden we ons door vragen heen als: waar willen we met Vamos in grote lijnen naar toe in het komende jaar, wat voor soort activiteiten willen we doen en hoeveel, hoe communiceren we en besluiten we dingen met elkaar binnen ons koor, hoe flexibel zijn we en hoe beoordelen we onze deelname aan het NKJ in Rijsbergen?

Dat leidde gisteren dan ook tot een nieuw en spannend programma voor volgend jaar, waar iedereen zich in kan vinden en erg enthousiast over is. En er zijn leuke initiatieven, zoals een tekstschrijversgroep die een stap verder wil zetten met het opbouwen van eigen repertoire. We willen op een aantal momenten in het jaar ons extra inspannen om eigen kleur aan vieringen te geven. Maar ook een concertavond met verschillende koren in Huizen zit in het vat.

In de komende weken zullen we de activiteiten precies plannen. Voor niet Vamossers: houd onze agenda in de gaten, om te zien waar je ons volgend jaar kunt tegenkomen!

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.