Tweede start van het seizoen

Vorige week was de officiele start van het nieuwe seizoen, maar we misten nog wel een redelijk deel van de groep. Vandaar de tweede start, hoewel we nog steeds wat mensen misten. De avond begon met de felicitaties voor Erik en Peter die allebei jarig waren geweest. Nog vele jaren bij Vamos gewenst jongens!

We oefenden op 1 nummer na hetzelfde repertoire als vorige week ter voorbereiding op de kerstkraker. Binnenkort wordt de volledige rolverdeling voor de musical bekend gemaakt! Het begint nu dus echt te rollen…

In de pauze heerste er al het nodige geroezemoes over het komende Vamosweekend… Je kon merken dat iedereen er al enorm zin in had. Vrijdag is het al zover, het wordt vast een topweekend!

De Hand van Haaf:

Nu met het nieuwe seizoen in ere hersteld: De Hand van Haaf/Harm!! Deze keer ging de Hand van Haaf naar Martijn! Ten eerste vanwege zijn tomeloze enthousiasme gepaard gaande met onnavolgbare moves, waardoor hij het combo, vooral Anne, behoorlijk aan het lachen kreeg. En ten tweede voor zijn rol als Jozef waarbij hij een mooie solo er uitperste!

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Een reactie op Tweede start van het seizoen