Feest

Wat een feest was dat gisteren. De maximum leeftijd van ons koor is weer met een jaartje opgetild. Zit nu een beetje verdwaasd achter mijn toetsenbord te bedenken wat ik volgend jaar nu weer moet verzinnen om het weer zo`n knalfuif te laten worden.

Aan Christianne lag het zeker niet. Met stug volhouden kreeg ze het koor uiteindelijk toch aan het luisteren. “Lean on me” zongen we en in het begin leunde we vooral op haar. Met de laatste keer zingen kreeg ik er toch nog een beetje vertrouwen in.
Nog 1 repetitie en dan gaan we al weer zingen in de Thomas. Dat wordt nog aardig hard werken volgende week, want het liep nog niet echt soepel.

@@***@@ De hand van Harm @@***@@
Die heb ik eigenlijk niet gegegeven, maar alleen een boel handen ontvangen. Dank voor de vele felicitaties en fout grappen over mijn leeftijd!

Wel wil ik een virtuele hand uit laten gaan naar Rosemarijn en Annemieke. Ze hadden een feest voor mij georganiseerd op de Springplank. Echt fantastisch dat jullie dat allemaal geregeld hadden, jammer dat ik er `s avond niet bij kon zijn.

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

3 reacties op Feest