Snacks, Zuid-Afrika en Taizé

Ons tekort aan lekkernijen van de laatste weken werd deze repetitie goed opgevuld. Anne had cupcakes gebakken omdat ze geslaagd was. Ondanks de ietwat vreemde vormpjes waren ze erg lekker. We kwamen niet eens aan de chocoladecake en de overige cakejes toe die Lianne en Martijn hadden opgeduikeld. En volgende week trakteert Margo ook nog eens! Plus een ijsje bij de laatste repetitie voor het koorweekend… Als iedereen maar uitkijkt voor hun zomerfiguurtje! Dit komt denk ik wel goed, het Vamos Bootcamp krijgt iedereen wel in vorm 😛

Na de nodige calorieen stortten we ons op het repertoire voor de jubileumdienst van pater Van Wegen. Het Zuid-Afrikaanse volkslied zat er nog wel een beetje in en we pakten dit snel op. Vooral de overgang naar het Nederlandse stukje was geen probleem 😛 Na de pauze pakten we een nummer van Taizé. Dit zijn vaak mooie nummers die volgens mij ook wel goed bij ons passen. Ze zijn vaak ook niet zo moeilijk. Alhoewel, zonder de steun van de overige bassen viel ik keihard door de mand 😛 Toch maar gitaar voor dit nummer?… Volgende week de finishing touches voor ons laatste optreden van het seizoen!

Vamoshits: The best of summer 2011
Harm had een leuk idee voor deze zomer. Geen roulette, maar nog wel youtube! Post hieronder de clip van je favoriete zomernummer! Harm zal het geheel verzamelen en via de dropbox rondsturen. Verras ons allen!

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

12 reacties op Snacks, Zuid-Afrika en Taizé