Poeldijk 2007

Dit jaar heeft Vamos weer meegedaan aan Poeldijk. Weer eens lekker zingen in het Westland. We waren op Rosemarijn na bijna compleet. We hadden daarnaast enorme mazzel dat Marcel op het laatste moment onze bassist Jeroen kon vervangen.

Ons festival begon met het bekijken van andere koren. Mij viel het op dat er ten opzichte van Rijsbergen meer ‘wat kleinere’ koren meededen.

Nummers van koren die er voor mij uitsprongen waren “Down to The River to Pray” van koor Notredame en alle nummers van Pama. Ik vond het enthousiasme van het combi-koor St. Willibrordus/Chantiel ook leuk om te zien. Jammergenoeg moesten we inzingen toen Tutti moest optreden, had ik erg graag willen horen.

In de uiteindelijke uitslag zijn we tweede geworden, achter Pama. Helemaal terecht want die zongen erg mooi. De derde volgens de jury was Tutti en volgens het publiek was dit het koor Onderweg.

En hier staat het juryrapport.

De foto’s zijn te vinden op:

This entry was posted in Activiteiten, Inspannend. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.