Koorweekend 2007

Het koorweekend begon dit jaar eigenlijk al een week eerder. De comboleden zijn op 23 juni al naar studio Elim afgereisd om daar alle instrumenten in te spelen.

Een week later vertrok Het koor op 29 juni richting het Brabantse land. Wat op vrijdag is gebeurd zou ik niet weten want ik was er toen niet.

Op zaterdag 30 juni mochten we met het koor de studio in. Wat een spanning, maar ook erg leuk. Het inzingen met het gehele koor ging eigenlijk vlugger dan ik had verwacht.

Na de ochtendsessie met z’n allen aan een door de fraters goed verzorgde lunch. Wat een gastvrijheid straalt er uit van deze mannen.

Na de lunch begon de slijtageslag. Alle stemmen moesten nu appart worden opgenomen. Omdat alles ook echt appart moest (elke stem achter een microfoon), duurde dit behoorlijk lang. Na de sopranen, de alten waren ook de heren aan de beurt.

Om half zes stond de laatste noot op de band en vertrokken we naar de campeerboerderij. Hier konden we aan een reuze-pan onze eigen maaltijd klaarmaken. Hierna was het officiele afscheid van 5 leden. Wat een klein clubie blijft er dan over. ’s Avonds het met volle maag sporten en daarna een door Monique geregeld moordspel. Erg leuk om te doen en mee te maken.

Na een nacht waar wat minder bomen werden gezaagd dan de vorige nacht reizden we af naar Goirle. Hier een rondritje gemaakt met een tram achter een tractor. Hier een zeer uitgebreid relaas gehad over het wel een wee van een boer in brabant. Ook nog een oude bunker bezocht. Daarna met z’n allen afgreisd naar het Huizense.

Nu moeten we wachten op de uitkomst van dit weekend. Hoe zou de CD zijn geworden en wat gaan we er nu precies mee doen. Wel erg spannend!

De foto’s zijn te zien op:

 

This entry was posted in Activiteiten, Ontspannend. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.