Koorweekend 2009

Dit jaar gingen we naar Texel.

Op vrijdag 4 september vertrok het grootste deel van het koor richting Texel. Het weer was verschrikkelijk, veel regen. De boot van Texel lag gelukkig nog in de vaart. De uiteindelijke bestemming was het Scouting gebouw in Den Burg.

Op zaterdag ochtend starten we met een “Shop till you drop” in Den Burg. Daarna vertrokken we naar het juttersmuseum in Oudeschild. Een echte jutter gaf ons een rondleiding. Vooral de maquette met modelschepen vond ik erg mooi. Met de lunch gingen we bijna allemaal aan de vis. Dat moet natuurlijk wel als je zo dicht bij zee zit. Met goed gevulde maag gingen we door naar de Tuk Tuk verhuur. Met verschillende chaffeurs Tukten wij naar de andere kant van het eiland. Erg leuk, maar wel lastig om met de hand te schakelen en te koppelen.

De avond starte met een lekkere gourmet. Lekker bijkletsen onder het zelf koken. Het avondprogramma bestond uit een leuke quiz. Team ACHT (Annemiek, Carla, Harm Tijmen) begonnen met een achterstand, maar haalde die later makkelijk weer in.

Zondag begon met wat opruimen en toen op weg naar Ecomare. Hier zeehondjes kijken en leren over de natuur in en rond Texel. Lunchen deden we op de parkeerplaats onder toeziend oog van een grote meeuw. Op de strandwandeling die we daarna maakten begon het zonnetje te schijnen.

Toen was het weekend alweer bijna over. Christianne ging samen met Harm sportief naar de boot. Dat was wel wat spannend, omdat de auto’s al een half uur eerder in de rij stonden dan verwacht. Uiteindelijk kwam het allemaal goed dankzij de goede fietspaden in Texel.

Nogmaals hulde aan Monique en Daniella voor de organisatie.

Foto’s Eric:

Foto’s Tijmen:

Foto’s Harm

This entry was posted in Activiteiten, Ontspannend. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.