En weer door

Afgelopen zaterdag deden we mee aan het benefietconcert voor de Oosterlichtkerk in de aula van de Huizermaat. Het was een ontzettend leuke avond met een goede sfeer en een gevarieerd programma. Sommige Vamosleden deden in meer acts mee, zoals Christianne met haar fluitkwartet en Eric en Martijn die samen met hun vader de 3 B’s vormden. Monique (ook een Bakker) voelde zich wel lichtelijk gepasseerd. Onze uitvoering ging erg goed, met solo’s van Anne, Monique en Annemieke. We kregen veel complimenten. Dominee Jan Glazema wilde ons het liefst nog de volgende zondag in de dienst hebben, mooier kan natuurlijk niet!

Maar we moesten wel weer door want we hebben maar 2 repetities tot de volgende uitvoering. Met een verrassend volle koorbak was het weer business as usual op de dinsdagavond. Gelukkig is het repertoire voor een groot deel hetzelfde, dus focusten we ons de details van de nummers zoals uitspraak en tekstbeleving. Ondanks de gebruikelijke lol ging dit erg goed. We hadden genoeg tijd om onze opnames van de benefietavond terug te zien, met dank aan m’n pa! Dit was uiteraard erg leuk om te zien. De filmpjes zullen binnenkort op YouTube te bewonderen zijn.

De VamosVraag

Tijdens de thee ontstond al snel een leuke discussie omtrent Yorick. Hij doet namelijk met Movember, en laat een maand lang z’n snor staan om geld op te halen voor het onderzoek naar prostaatkanker. Iedereen had wel een idee hoe de snor van Yorick er uit moest gaan zijn.
Nu kwam Yorick met een leuk idee: als alle Vamosleden gezamenlijk meer dan 100 euro doneren, mogen wij bepalen welke vorm de snor van Yorick krijgt. Nu dus twee vragen:

Doen wij hier aan mij? JA natuurlijk! Volg de link hieronder voor je donatie.
En hoe mag de snor van Yorick er dan uit komen te zien? Suggesties graag!

http://mobro.co/Yorick

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

3 reacties op En weer door