Op z’n Duits

Na een leuk optreden in Laren zijn we aan de slag gegaan voor het volgende optreden in het Tergooi Ziekenhuis. We deden voor de verandering ook een aantal psalmen en gezangen, even wennen voor de katholieken onder ons. Maar dit pikten de meesten snel op. Wat meer moeite hadden we met een Duits lied, misschien des te meer omdat Nederland tegen Duitsland voetbalde?… De uitspraak was verre van vlekkeloos en in canon ging het een beetje mis, maar hier kunnen we volgende week nog aan werken. In de pauze hoorden we de tussenstand, 2-0 voor de Duitsers… Gelukkig werd dit gevoel van verslagenheid gecompenseerd door de gevulde speculaas die Malou en Johan hadden meegenomen omdat ze allebei deze week jarig zijn. Na de pauze knalden we nog even door met het wat bekendere werk, maar Eric besloot om half 10 dat het wel genoeg was. Deels omdat we een deel van het repertoire al goed kenden, en deels natuurlijk omdat hij (en anderen) nog het einde van de wedstrijd wilden zien. Wat dat betreft hadden we beter tot half 11 kunnen doorbrullen…

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Een reactie op Op z’n Duits