Pink Floyd

Deze repetitie begon met een bandje van mij met Pink Floyd er op (1998 dus zo oud was het toch niet?). Hieronder een helaas verbouwde versie van dit concert. Op het bandje staat namenlijk een heerlijk intro van een minuut of 7 op “Shine on you crazy diamond”. Sommigen van ons konden daar met de ogen dicht van genieten, andere werden erg zenuwachtig van een nummer waar zo lang niet gezongen werd.

We gaan op weg naar een dienst in de Vituskerk in Huizen. Kort dag omdat we maar twee repetities hebben. Door de afwezigheid van Rosemarijn moest Monique ter plekke de liturgie samenstellen. We hebben wel geholpen met een goede strategie (elk vijfde nummer uit de map) en dat hielp toch wel om een gevarieerd aantal nummers te kiezen.

Andere hoogtepunt van deze dinsdag waren de verjaardag van Joukje die 19+ werd en hierbij heerlijke koeken uitdeelde.

http://www.youtube.com/watch?v=nwO2KLJB1p4

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Een reactie op Pink Floyd