Licht zingen

Je merkt dat er weer een uitvoering aan begint te komen want de repetities beginnen steeds gestructureerder te worden. Het boekje van de Vitus was onze leidraad en we hebben alle nummers grondig doorgenomen. Hard werken, maar wel met resultaat. Het thema voor ons wordt licht zingen.

Ik wil nog een virtueel schouderklopje uitdelen aan Anne die zich naar de Thomas heeft gesleept en toch zo goed piano heeft gespeeld en zelfs de vele akkoordenwissels in “Look at the world”  goed had uitgezocht. Hulde.

Ik heb een versie van  Look at the world gevonden waarbij de mannen hun partij goed kunnen horen en daarmee ook oefenen. Ook een goed voorbeeld waarom je nooit met je handen in je zakken moet zingen.

http://www.youtube.com/watch?v=3-6_pIWPbgI

Tijdens de repetitie kwam ik er achter dat Maarten ook een liefhebber is van Edwar Elgar.  Een componist die ver voor John Rutter leefde, maar wel in dezelfde stijl schrijft. In onderstaand filmpje wordt door een kinderkoor gezongen, dus dan moeten wij het toch ook wel kunnen:-) Het thema sluit in iedergeval mooi aan bij Look at the world. Wat vinden jullie er van?

http://www.youtube.com/watch?v=U-z_WFlrYFs

Harm

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.