Vibe

Even wat anders. Dat was deze repetitie in de Oosterlichtkerk zeker. Als voorbereiding op de Pinksterdienst oefenden we daar samen met het Keerwatercombo. Dominee Jan Glazema legde uit wat voor dienst het wordt zondag en welke rol Vamos daar in speelt. Het zal een speciale en afwisselende dienst worden, ook voor ons. De sfeer zat er gelijk goed in. Soms heb je zo’n repetitie waarbij alles op zijn plaats valt. Dit had ook zeker met het combo te maken. We zongen en speelden alle nummers goed door. Vooral de afstemming met het combo en de inleving bij de verschillende liedjes was belangrijk. We hadden echt een goede ‘vibe’ te pakken met zingen en het was erg gezellig. Vooral ‘Brand New Day’ bracht het koor letterlijk in beweging. Om deze sfeer te versterken laten we onze koorkleding zondag even voor wat het is, en dragen we dan lekker felle kleuren. Benieuwd naar de dienst en naar Vamos? Kom zondag naar de Oosterlichtkerk!

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.