De lat

De repetitie begon met een evaluatie van de Pinksterdienst. De conclusie was erg positief. We hebben echt iets neergezet waar we trots op kunnen zijn. Jan kwam ook nog even langs en hij had ook vele positieve reacties gehad. De vraag was waar we deze lat nu precies hadden gelegd. Was dit de onderkant en gaan we vanuit hier alleen maar verder of was dit iets eenmaligs en hebben we de top bereikt. Niet makkelijk te beantwoorden, want juist de interactie met kerk, voorganger en volk maakt het geheel. Dat is elke keer weer anders. Als we de lat hoger willen hebben heeft de liturgiecommissie wel ondersteuning nodig.

Jan bleef gelukkig hangen om nog wat mee te zingen. Een mooi arrangement van “An Irish Blessing”. Leuk om weer wat nieuws in te studeren. Het harde werken werd beloond door Christien die nog wat uitdeelde voor haar verjaardag. Op weg naar de volgende viering hebben we behoorlijk wat tijd. Twee van die repetities mogen we als koor zelf invullen. Maarten en Peter gaan de een avond invullen, Annemieke en Lianne de andere. Ik ben benieuwd. Hebben we zelf nog suggesties?

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.