De kerst

De repetitie had deze keer twee doelen. Het starten met de kerstviering en daarnaast de ledenvergadering. Een aardig druk avondje dus. Bij de kerst gaan we voor veel meezingen, maar ook voor een nieuw lied. Ik vind het een mooi en ook een eigenwijs lied. Het zet je echt tot nadenken. Het haalt ons ook een beetje uit onze comfort-zone en dat is ook wel goed. In de ledenvergadering hadden we veel te bespreken voor een uur. Door de goede leiding van Sandra zijn we er behoorlijk goed doorheen gekomen. Het afscheid van Marije vond ik zelf jammer. We hebben in al die jaren heel wat meegemaakt. Ik hoop dat we er een trouwe fan bij krijgen.

Dan een mededelingen van huishoudelijke aard. Om via Facebook meer reclame te kunnen maken wil ik de Vamos Facebook groep gaan vervangen door een pagina. Het verschil is dat je bij een groep moet worden uitgenodigd en dat je een pagina kan liken en zelf kan beslissen of je er bij komt of niet. De vraag is dus of je de Vamos fanpage die binnenkort in de lucht komt wilt liken. De groep ga ik dan dichtgooien en die wordt voor Vamosleden only.

Hebben jullie nog een goede benaming of is Vamos Fanpage goed genoeg?

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.