Herderstocht 2013

De Herderstocht was aan haar derde editie toe, en ook dit jaar was Vamos van de partij. Goed ingepakt verschenen we op het terrein van Sijsjesberg waar een grote tent voor ons was opgebouwd. Complimenten aan de organisatie van de Herderstocht want de verwarming en verlichting waren prima geregeld! Pal naast ons stond nog een tent met warme dranken en een versnapering, waar wij ook dankbaar gebruik van konden maken. Ook een life-size kerststal inclusief herders en schapen was vlakbij. Dit ‘pleintje’ vormde het einde van de tocht. Een sfeervolle locatie dus waar wij met onze muziek nog een schepje bovenop deden. Anne was ziek maar gelukkig kon Martijn Wolters bijspringen op piano en accordeon. Nogmaals bedankt Martijn! Tijdens de aankomst van de eerste groepen moesten we duidelijk nog even warmdraaien, maar al snel ging het zingen erg lekker en zat de sfeer er goed in. We hadden geen enorm repertoire, maar hebben lekker afgewisseld met ons bingo-systeem! We kregen veel leuke reacties van de mensen en ook zelf vonden we het een sfeervolle, geslaagde avond.

Nico Haafkens maakte foto’s en video van Vamos tijdens de Herderstocht

http://www.youtube.com/watch?v=eEMQy1Rz12k

 

This entry was posted in Inspannend. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.