Snel weer door

Net bekomen van ons vorige optreden in de Goede Herderkerk gingen we aan de slag voor ons volgende optreden op 2 februari. In de Goede Herderkerk. Wel vreemd om zo kort achter elkaar twee optredens in dezelfde kerk te hebben. De setting zal echter totaal anders zijn. Geen intieme Vesperdienst, maar een naar alle waarschijnlijkheid volgepakte zaal voor de afscheidsdienst van dominee Rob Doesburg. Het repertoire is dan wel weer voor een deel hetzelfde. Met twee repetities voorbereiding kon dat ook niet anders, maar de gekozen nummers passen goed bij de dienst. Frank zal er niet bij zijn, dus volgende week repeteren we zonder hem om aan deze situatie te wennen. Frank gaf ons wat tips hoe we dat konden aanpakken. Goed luisteren naar elkaar, en goed aanvoelen waar het nummer heen gaat. Ik zag er eerst wat tegenop, maar nu heb ik er een goed gevoel bij. We zullen zien hoe het volgende week gaat.

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.