Compleet

Een typische Vamos repetitie verloopt als volgt: om 19:30 is Peter als eerste aanwezig. Logisch, aangezien hij altijd de sleutel ophaalt. Snel de lichten en verwarming aan, want in de Vituskerk is het vaak ijskoud. Dan zet hij de piano klaar, samen met muziekstandaard en krukjes voor het combo. Mocht er verder nog niemand zijn, dan doet hij vaak een poging tot pianospelen. Maar vaak komen Frank, Carla en Anne dan al snel binnendruppelen. Dit keer niet! Frank en Anne konden niet komen, een ware nekslag voor onze bege(leiding). Dit keer trof ik Peter als eerste aan achter de piano. Harm was de volgende die binnenkwam en begroette ons op zijn gebruikelijke manier: ‘En de mannen zijn compleet!’ Toen er tegen 20:00 uur een redelijke delegatie vrouwen was gearriveerd begonnen we de repetitie. Was wel wat vreemd zonder dirigent en pianiste, maar we hebben er een leuke avond van gemaakt. We hebben vooral gekeken naar het repertoire voor ons volgend optreden in de Oosterlichtkerk. Nadat we alles hadden doorgenomen wisten we in ieder geval waar de pijnpunten zaten. Volgende week weer echt serieus aan de slag.

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.