Gespannen ontspanning

Gisteren en eergisteren de laatste inspanningen gedaan om zo goed mogelijk voor de dag te komen bij het Middenkorenfestival a.s. Zaterdag in Den Haag/scheveningen. Dinsdag waren we aan het oefenen met koor. Twee keer een complete doorloop gedaan. Ondanks dat Frank het aantal aanwijzingen beperkt hield, klonk het de tweede keer wel weer net dat stukje beter.

Op woensdag met het combo aan de slag. Daarbij bijgestaan door zangvee in de vorm van Monique, Maarten en Harm. Jammer dat er geen alt bij was, dan was het een kwartetje geweest.

In beide gevallen was het zoeken naar de goede balans. De tekst en melodien zijn pittig. Daarnaast nog nadenken over posities, hard zacht, gesproken teksten en voor dat je het weet ben je weer wat vergeten. Bijvoorbeeld om je te ontspannen tijdens het zingen.

Uiteindelijk met een goed gevoel richting zaterdag!

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Een reactie op Gespannen ontspanning