Vereniging Vamos

Onze dirigent is goed bezig. We zijn onder zijn leiding de map aan het doorwerken en nummers aan het afstoffen. De juiste noten worden weer geraakt, de goede ritmes worden weer naar boven gehaald. Dan klinken zelfs nummers die we al jaren hebben gezongen plotseling weer als nieuw.

Wie er ook goed bezig is, is Monique. Ze gaat eindelijk een vereniging van Vamos maken. Een beetje noodgedwongen omdat de cashflow wel heel abrupt staakte, maar ze doet het toch maar even. Overleg met de bank, met de KvK en uiteindelijk komen we er als Vereniging Vamos uit. Ik zou zeggen, tijd voor een nieuwe naam.

  • HZVV – Huizer Zang Vereniging Vamos
  • VVOK – Vereniging Vamos Oecumenisch Koor
  • PRZVV – Protestants Roomse Zang Vereniging Vamos

Nog andere ideeën?

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Een reactie op Vereniging Vamos