week 42

Instensieve avond! Vanwege de herfstvakantie en de tijd die we in spelrepetities voor Kerstkraker steken, hebben we minder tijd dan normaal om ons op uitvoeringen voor te bereiden. En dat terwijl op 6 november het `dubbeloptreden` in de Vituskerk te Huizen en op het festival in Poeldijk op het programma staan! Veel moet dus snel en efficient. Dat lukte vanavond eigenlijk best goed. Wel wat bedenkelijke gezichten: het wedstrijdlied `Bidden om vrede` spreekt niet tot ieders verbeelding. Maar dat maakt de getoonde inzet van vanavond extra lovenswaardig.

De comborepetitie van vorige week wierp duidelijk zijn vruchten af: de begeleiding van vooral de liedjes voor Poeldijk is origineel en strak. Een uitdaging voor onze invalpianiste!

Ook spannend was de rolverdeling voor kerstkraker die regisseur Sjaak heeft gemaakt. Niemand barstte gelukkig direct in tranen uit. Tot volgende week heeft iedereen de tijd om aan te geven of `ie brood ziet in de rol.

Volgende week staat een spelrepetitie voor Kerstkraker op het programma. Dat geeft mij in ieder geval gelegenheid om er legitiem een weekje op uit te trekken. Alvast de hartelijke groeten uit Roemenie!!

Ik sluit af met een woord van troost voor onze pas geauditeerde tenor. Ik hoop niet dat de kaakontsteking en wortelkanaalbehandeling van afgelopen maandag enige relatie heeft met de stemtest die ik vorige week afnam.

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Een reactie op week 42