Acapella zonder muziek.

We zijn flink aan de slag gegaan. Er moet toch het nodige ingestudeerd worden voor 12 oktober. Zo zijn we begonnen met ‘Zie de stroom van Jezus' liefde'. Met meerstemmigheid voor de refreinen. Vooral voor de sopranen scheelt dat heel veel (maarliefst een heel nootje). Ook zijn we begonnen met het ‘slaapliedje', soort van dan. ‘Heer, ik kom tot U' genaamt. Nadat we de noten ongeveer hadden staan, hebben we hem even acapella gezongen. Maar toen kwam de opmerking ‘Ja, en nu zonder muziek'. We hebben gelachen. Ik beken schuld, was er even niet helemaal bij. Maar bedoelde alleen maar dat we hem 12 oktober zonder muziek konden zingen. Maar een lolletje kan altijd wel.
In de pauze hoorden we de stand van PSV, 0-1. PSV stond achter. Nu moet ik tot mijn spijt bekennen, dat ik de club niet echt ken. Zal maar eens gaan kijken. Achteraf blijkt PSV verloren te hebben, 0-3.
Na de pauze nog wat nummers doorgezongen, Onzichtbare, Verlangen en Nooit meer een morgen. Vind het overigens top dat Eric en Martijn B. niet naar PSV zijn geweest, ondanks ze wel kaartjes hadden. Top!
Hier het repertoire van 12 oktober:

Opwekking 399 – Vader God
Nooit meer een morgen
Opwekking 674 – Zie de stroom van Jezus' liefde
Opwekking 125 – Heer, ik kom tot U
Verlangen
Onzichtbare

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.