Gepaald worden?!

Vorige week zijn we weer aan de slag gegaan voor 12 oktober, en ja hoor, we hadden twee gasten. (Alleen ben wel eens slecht in namen, ben hun naam ook abrupt vergeten.) Degene die het nummer van Marco Borsato een stukje solo kwam zingen, is alleen dat nummer gebleven. De ander is de hele tijd gebleven, toppie hoor. We hebben weer een paar nieuwe liedjes gehad. Oke, eentje was erg bekend onder de meesten van ons.
In de pauze weer lekker gekletst. Iets met voor paal gezet worden en gepaald worden. Krijg er nu nog de kriebels van, wat een gespreksonderwerp. Enfin, na de pauze weer verder gegaan met de nummers. Heb gehoord dat we de 12e heel vroeg in de kerk zouden moeten zijn. 8 uur melden komt meteen in mij op, doet me erg aan school denken. Maargoed, vanavond weer verder aan de bak.

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.