2 in 1

Vorige week was ik de blog straal vergeten, en dat was toch jammer. Het was namelijk een leuke repetitie waar zeker wat over te schrijven viel! Bij binnenkomst kwamen Linda en Esther, vanwege hun verjaardag, aanzetten met een taart van 3 verdiepingen (2 keer appeltaart, 1 keer chocola). We moesten onszelf verbijten en beloofden pas in de pauze aan te vallen. Het was het wachten meer dan waard, nogmaals bedankt dames! Na de opfrisbeurt van de week ervoor, doken we nu weer wat dieper op de nummers in. Vooral ‘Om te leven' en het nieuwe nummer ‘daar vertrouw ik op' werden goed ingestudeerd.

Afgelopen dinsdag gingen we hier mee door. De mannen begonnen iets eerder om ‘om te leven' en ‘may it be' er goed in te krijgen. Per slot van rekening hebben we zondag al weer een uitvoering in de Vituskerk. Halverwege kwam Johan binnen om ons vervolgens te dienen als kritisch toeschouwer. Vooral de heren moesten het ontgelden 😛 Maar goed nieuws heren, vanaf oktober kan Johan weer normaal aansluiten op de dinsdagavond! Zondag dus alweer ons eerste optreden van het seizoen, en bij Vamos geen spoortje roestigheid te bekennen. We kregen een mooi compliment van Eric dat we echt op de goede weg zitten. Dat gaat dus helemaal goed komen zondag!

Harm en ik moeten nog steeds een leuk ‘dingetje' verzinnen om bij de blog te doen…
Misschien iets als de VamosVraag? In iedere blog stellen Harm en ik een leuke vraag om door jullie te laten beantwoorden! Dus, als experiment:

Welke popnummers zouden ook prima binnen het repertoire van Vamos passen? Let us know…

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

7 reacties op 2 in 1