Koorweekend 2011

Vamos Bootcamp 2011 Vol spanning verzamelden de Vamos-leden zich op vrijdag 15 september bij de Thomaskerk. De enige informatie die we hadden was een paklijst met daarop de dreigende woorden ‘Bootcamp’. Zou het een weekend afzien worden? Het adres wat in de Tomtom ingevoerd moest worden, kwam gelukkig bekend voor. Net als in september, gingen we ook dit keer weer op weg naar ‘De Zandberg’ in Limburg. Daar aangekomen werden we opgewacht door twee drill-sergeanten in legerkleding. Na wat dreigende woorden, bleek het loos alarm. Een ontspannen avond volgde. Op zaterdag kwam de dubbele betekenis van het woord ‘Bootcamp’ naar voren. Op een zijrivier van de Maas werd er namelijk in rubberboten ‘geraft’. Diverse stroomversnellingen werden bedwongen. Gelukkig was het goed weer, want vele Vamossers moesten het water in om de boten de goede richting op te krijgen (of om hun gezonken boot weer boven water te krijgen). Na een heerlijke barbecue volgde wederom een gezellige avond. Op zondag gingen we de strijd met elkaar aan middels een zeskamp. Dat touwtrekken niet iets is wat je dagelijks doet, was te merken aan de dagenlange spierpijn die hierop volgde. Maar dat hadden we er graag voor over. Het was een geslaagde afsluiting van het seizoen!

 

 

This entry was posted in Activiteiten, Ontspannend. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.