Rijsbergen 2005

Ook wij deden dit jaar mee aan rijsbergen. Wij mochten zondag na de dienst  als eerste aantreden. De zaterdag ervoor hadden een aantal van het koor de  concurentie al aardig bestudeerd. Een aantal van ons zelfs (bijna) de hele dag  in de pulieksjury.

We wilden dit jaar graag vanuit de chaos beginnen omdat het de sfeer van ons eerste lied, “01 Wie ben jij“, dan echt tot zijn recht kwam. We weten niet echt of het in de kerk overgekomen is maar toen we de opname terugluisterden bleken we in ieder geval de mensen van het geluid verrast te hebben. Wie ben jij staat er pas vanaf halverwege op :-).

Na een korte introductie van ons koor hebben we “03 Moment” gezongen. Dat bleken we  niet onverdienstelijk gedaan te hebben want dit lied van onze dirigent Eric Bakker heeft de
compositiewedstrijd gewonnen! Blijkbaar was deze uitvoering voor onze gitarist zo’n inspanning dat hij even bij moest stemmen. Gelukkig deed de kerk gewillig mee met wat ontspannings oefeningen zodat we iets ontspannener aan onze laatste twee liederen konden beginnen. 05 Leun op mij (speciaal door ons gearrangeerd voor Rijsbergen) en 06 Zo nabij als God te zijn.

We hebben lekker gezongen en waren, na een korte teleurstelling over de gemiste eerste plaats, toch erg tevreden met de vierde plek.

Een leuke en goed georganiseerde dag met weer afwisselende koren. We hebben genoten!

groeten,

Roderic

This entry was posted in Activiteiten, Inspannend. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.