Amusing Hengelo 2010

Op 5 juni ging bijna het gehele koor op naar Hengelo om mee te doen met Amusing Hengelo. Dat betekende wel vroeg het bed uit, maar daarna wel op tijd aanwezig bij het Rabotheater in Hengelo. Hier kwamen wij er achter dat de organisatie ons goede plekken hadden toegewezen. Podium 4 stond vlak buiten het
theater, podium 2 was in de kleine zaal van het theater.We begonnen met inzingen. Met duizend man is dat weer een hele andere ervaring. We zaten met Vamos in de nok van de zaal en konden de nootjes op het scherm nog maar net lezen.  Net voor het eind gingen we naar buiten om ons op te stellen op podium 4. Het eerste optreden was wat onwennig. Zo buiten zingen met knetterende brommertjes en kletsende mensen is wel apart. Gelukkig werd er ook goed geluisterd.

Na het optreden zijn we het zonovergoten Hengelo ingelopen en zijn we in groepjes bij verschillende koren gaan kijken. Erg leuk om het verschil te zien in kleding, inleving, enthiousiasme en combo/band.Om 15:00 moesten we weer aan de bak. Dit keer binnen in een gortdroge theaterzaal. We zijn benieuwd wat er is overgkomen, maar gelukkig hebben we de video nog.

Als laatste hebben we nog bij barbershop kwartet “No Tie” gekeken en daarna bij Podium 8 genoten van twee koren van Rogier IJmker. Ontzettend goed in tekstbeleving, choreografie en zangkwaliteit.

Het toetje van de dag was natuurlijk de traditionele MacVisit.

Een mooie dag! Jammer dat het over is, maar we hebben altijd nog de foto’s:

En dankzij Maarten de filmpjes hier:
Deel 1:

http://www.youtube.com/watch?v=ES3OoixtmLg
Deel 2:

http://www.youtube.com/watch?v=P8AYFX0rb_M

This entry was posted in Activiteiten, Inspannend. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.