Uit de bak

Dat was een leuk begin van het nieuwe seizoen. Christien kwam langs met haar jongste telg Jos. Een mooi mannetje die iedereen betoverde met zijn ogen. Na uitgebreid beschuit met muisjes gingen we aan de slag. Niet in de koorbak, maar in de hal van de kerk, naast elkaar zodat we elkaar goed in de gaten konden houden. Dat was wel even schrikken om al de spiergroepen te gebruiken om een optimale noot te produceren. Eric was streng maar rechtvaardig en liet ons na een ruim uur inspanning weer los voor ontspanning.

Idee van Eric: in de kerk staat nog een ouderwetse tape-deck, waar je bandjes in kan draaien. Er liggen nu vreselijk foute bandjes bij en hij had het idee dat wij zelf nog veel foutere bandjes konden aanleveren. Dus neem de volgende repetitie een bandje mee (als je ze nog hebt dan)

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

3 reacties op Uit de bak